Over mij

Wat leuk je te ontmoeten! Ik ben Tamara Vermeent (1985), samenwonend en moeder van 4 kinderen. Al van kleins af aan was ik erg gevoelig en voelde ik veel dingen aan. Ik merkte al snel dat ik hierin anders was dan andere kinderen en voelde me vaak onbegrepen. Het is een zoektocht geweest om op de juiste manier met mijn intuïtie en energie om te gaan. Ik heb hierin meerdere opleidingen gevolgd en ik heb 10 jaar lang een eigen praktijk gevoerd in de huidtherapie.

Na de geboorte van mijn derde kind, voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe stap. Ik herken bij mijn (hooggevoelige) kinderen zoveel overeenkomsten met mezelf als kind, dat ik ze daar meer in wilde helpen en begeleiden.

Van daaruit ben ik de opleiding tot luisterkindwerker gaan doen. In eerste instantie om mijn eigen kinderen te helpen, maar toen ik ermee begon was ik zo enthousiast dat ik het liefst iedereen wil helpen.

Ik merk dat dit het juiste pad is voor mij en dat ik hierin helemaal in mijn element ben. Via een afstemming kun je zoveel mooie dingen bereiken en dat gun ik iedereen.

contact